/ netinfo
Общо 16 на брой каратисти, изучаващи най-твърдия стил карате, под ръководството на треньора – сенпай Митко Божанов се впуснаха в състезанията през октомври. Спечелените награди са: 2 златни, 3 сребърни и 2 бронзови медала.

Със сребърно отличие се завърна и Никола Янков след състезанието по киокушин, проведено на 7-ми октомври в Павликени, където стана вице шампион при 14 годишните. На това състезание участваха общо четири състезатели от Свищов.

каратисти
netinfo

Останалите медали бяха спечелени по време на състезание в гр. Нови пазар, проведено на 14-ти октомври. Със златни трофей се завърнаха Алекс Йорданов и Борис Коев. Сребърни отличия спечелиха Калоян Илиев и Йоан Захариев, а с бронзови медали могат да се похвалят Анастасия Атанасова и Виктор Генов.

Треньорът по киокушин карате - сенпай Митко Божанов беше съдия и отговаряше за безпристрастното определяне на победителите и гарантиране на честни битки по време на двубоите.

Каратистите от обора на Митко Божанов, до 16 и до 18 години, ще участват и на състезанието в гр. Габрово на 21-ви октомври.