Сашо Ангелов няма да става треньор на Етър 1924, Фейзи Илханлъ не дойде в Сливен
Сашо Ангелов няма да става треньор на Етър 1924, Фейзи Илханлъ не дойде в Сливен / Gong.bg

Основният акционер в „Етър 1924" Фейзи Илханлъ не изпълни обявенето публично намерение да дойде в България, да даде пресконференция и да извади отбора от „А" група. След като първо трябваше да пристигне в понеделник, после във вторник, а накрая в сряда, вчера извика в Турция административния директор Радин Хаджиев. По предпоследна информация Хаджиев ще получи пари, за да плати закъснелите заплати на футболисти, хотела и наема за стадиона в Сливен. Това на практика означава, че на този етап отборът ще продължи участие в шампионата, но с кои играчи и кой треньор не е ясно. „Виолетовите" за момента са без наставник, след като Сердар Даят и помощниците му от три дена са се прибрали в Турция. В началото на седмицата тренировките водят Румен Данков, който се занимава с вратарите и капитанът на тима Дормушали Саидходжа.

Междувременно шефът на детско- юношеската школа на „Етър 1924" Сашо Ангелов категорично опроверга информациите, че ще стане старши треньор на мъжкия отбор.

 „Стане ли въпрос за треньорска рокада в клуба започва да се спряга моето има. То не беше след Георги Тодоров, след Цанко Цветанов, а сега след Даят... Дори и да ме поканят, не бих приел предложението. Причините са не една и две. първо не виждам как отборът би останал в групата с този точков актив, няма и перспектива, тъй като договорите на състезателите изтичат след първенството, нито пък ръководството е било коректно досега към мен", заяви Сашо Ангелов.