С красиво пано децата от ЦДГ „Соня” изненадаха кмета Даниел Панов
С красиво пано децата от ЦДГ „Соня” изненадаха кмета Даниел Панов / снимки: Община Велико Търново

Кметът на Община Вeлико Търново Даниел Панов поздрави децата от Цeлодневна детска градина „Соня“ с Международният ден на детето – 1-ви юни. Малчуганите бяха подготвили концерт с множество изпълнения, с  които демонстрираха придобитите в детската градина знания и умения.

С красиво пано децата от ЦДГ Соня изненадаха кмета Даниел Панов
netinfo

Градоначалникът получи керамично пано, изготвено от децата по време на конкурса „Звукът на времето“.Малчуганите от група „Пчелица“ подариха на кмета красив пейзаж на Велико Търново. В красивото художествено произведение, дело на детските ръце и въображение, се вижда сграда с надпис ЦДГ „Соня“.

„Скъпи деца, искрено и сърдечно ви честитя празника, пожелавам ви много слънчеви и усмихнати дни на цялото ваше детство. Да радвате майките, бащите и преподавателите си. На първокласниците пожелавам успех наесен и много усърдна работа в училище. В града ни има много събития, посветени на детският празник и се надявам те да ви зарадват, да ви накарат да се чувствате щастливи и да бъдете усмихнати за радост на всички нас“, каза Даниел Панов.