„Левски“ спечели футболния турнир „Трифон Иванов“
„Левски“ спечели футболния турнир „Трифон Иванов“ / netinfo
Детската формация на „Левски“ /София/ в ниво Футбол 9 спечели второто издание на турнира „Трифон Иванов“, иницииран от кмета на Велико Търново Даниел Панов в памет на Железния защитник. На финала „сините“ надделяха над връстниците си от „Черноморец“ /Бургас/ и се окичиха със златните медали. Златната купа и отличията им бяха връчени от кмета на старопрестолния град Даниел Панов. Гости на церемонията по награждаването бяха също вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов, легендите от САЩ ’94 Емил Костадинов, Петър Хубчев и Бончо Генчев, както и майката на Трифон Иванов – леля Маринка.

Левски спечели футболния турнир Трифон Иванов
netinfo

Кметът Даниел Панов поздрави всички младите надежди на българския футбол от отборите на „Левски“, „Черноморец“, „Берое“ /Стара Загора/, ЦСКА - София, „Етър ВТ“ и „Локомотив“ /Г. Оряховица/. „Трифон Иванов бе човек с много голямо и добро сърце, но и железен футболист и защитник на терена. Пожелавам ви, следвайки неговия пример и спортен път, да постигнете големи успехи и да ни радвате. Залягайте както над тренировките, така и над книгите и учебниците“, обърна се Даниел Панов към младите футболисти.

Левски спечели футболния турнир Трифон Иванов
netinfo

Левски спечели футболния турнир Трифон Иванов
netinfo

Второто издание на детския футболен турнир в памет на Трифон Иванов бе финален етап от първенството за Футбол 9. На трето място се класира тимът на „Берое“, следван от ЦСКА – София, „Етър ВТ“ и „Локомотив“ – Г. Оряховица. Организатори на надпреварата бяха Община Велико Търново, Зоналният съвет на БФС и общинското предприятие „Спортни имоти и прояви“.