Днес стартира ново предаване - “Горна Оряховица-градът под Камъка“
Днес стартира ново предаване - “Горна Оряховица-градът под Камъка“ / netinfo
На 1 февруари 2019 г. стартира пилотното издание на предаването “Горна Оряховица-градът под Камъка“, в което всеки първи петък на месеца ще си говорим за култура, спорт, образование, здравеопазване, политика и обществено значими дейности, свързани с Община Горна Оряховица.

Днес, на 1 март, в минутите от 11.00 до 12.00 часа, ще си говорим с директора на дирекция „Образование, култура, младежки дейности и спорт, социални дейности и здравеопазване, международни връзки“ Румяна Матеева за мартенички и различни инициативи в общината, свързани с днешния празник.

Надя Даракчиева, която е старши експерт „Екология и управление на отпадъците“ в местната администрация и Илияна Мусева, която е управител на фирмата, наета от община Горна Оряховица за решаване на проблема с уличните животни ще ни разкажат как се справят в железничарската община, ще бъде ли изграден Общински приют за кучета и каква е процедурата по залавянето и кастрирането им.

В рубриката "Известен горнооряховчанин" ще научите повече за Елена Грънчарова и защо е известна като Спасителката на града.

Елена Грънчарова
netinfo

Водещ на предаването е Рени Първанова.

Може да ни слушате на честота 106,60 MHz, а ако пропуснете – можете да го намерите на запис в сайта на Дарик радио