БСП разяснява решенията от Катарино в мащабна обиколка, тръгва от В. Търново
БСП разяснява решенията от Катарино в мащабна обиколка, тръгва от В. Търново / netinfo
От В. Търново тръгва кампания за разясняване на решенията и мерките, приети от управляващата коалиция в Катарино, която започват представители на БСП
в законодателната и изпълнителната власт и членове на Висшия съвет на БСП.
Обиколката на работната група има за цел и да направи равосметка за постигнатото до момента в рамките на сегашното управление.
Тази кампания се различава от предишните по своята масовост и мащабност, съобщават от БСП. Кампанията ще продължи месец и половина и включва близо 40 града. Освен към електората срещите са насочени и към различни професионални групи.
Във великотърновска област работната група ще проведе 36 срещи в десетте общински центъра, както и в градовете Дебелец, Килифарево и Долна Оряховица.
Политиката на коалицията ще разясняват министърът на труда и социалната политика Емилия Масларова, председателят на Държавната агенция за младежта и спорта Весела Лечава, зам. министърът на образованието Кирчо Атанасов, зам.министърът на околната среда и водите Атанас Костадинов, областният управител на Перник Иван Димитров, кметът на Ихтиман Маргарита Петкова, както и народни представители от парламентарната група на Коалиция за България.