/ netinfo
Деница Златева, Ирина Бокова, Елена Йончева, Весела Лечева и Николай Бериевски за кандидати за членове на европейския парламент номинираха членовете на БСП-Павликени. В събота там се проведе отчетна конференция на социалистите.

Младежите от БСП канят студентите на среща-дискусия

По време на конференцията бяха обсъдени актуалните политически теми от страната, бяха издигнати номинации за кандидати за евродепутати и беше представен отчет за изпълненото през изминалата година. На срещата присъстваха и четирима народни представители - Весела Лечева, Валентин Ламбев, Явор Божанков и Стефан Бурджев.

Общинският председател Христо Кавалски повдигна теми, свързани с предстоящите европейски избори и задачите, които си поставя общинската организация в обществено - политически план.  Кметът инж. Емануил Манолов също направи отчет за постигнатото през 2018 г. от страна на Община Павликени и сподели амбициозните планове за настоящата година. 

Националният съвет на МО в БСП гласува във Велико Търново „Визия на младите в България“

Весела Лечева запозна присъстващите с актуалните политически теми, като засегна особено предстоящия евровот и колко важен е той за БСП и най-вече за бъдещето на страната ни. Тя коментира и поведението на Цветан Цветанов и последните скандали свързани с обвиненията за фалшивите новини. Коментира се и темата за напускането на парламентарната група на БСП от Народното събрание. 

Делегатите на конференцията си поставиха за цел отново да докажат, че са социално ориентирана партия към хората и техните проблеми и да постигнат най-добрият резултат на предстоящия евровот.