Антоний Балъков вкара за железничарите  в Плевен
Антоний Балъков вкара за железничарите в Плевен / Дарик нюз, архив

Горнооряховският „Локомотив” и „Спартак Плевен” не можаха да излъчат победител в контролната среща, играна на стадион “Белите орли”. До края на 2011 г. съоръжението беше почти напълно разрушено, а конструкцията на близо 100-метровата козирка отиде за скрап. В момента от плевенския стадиона са останали само старите трибуни и теренът, който обаче е далеч от най-доброто си състояние.

Ремито дойде след здрава битка по целия терен с повече голови възможности за горнооряховчани.

“Срещнахме добър отбор, срещу който се видя, че все още ни липсва игровия ритъм. Типично в наш стил водехме играта и почти непрекъснато владеехме 2/3 от терена. Първото полувреме завърши при резултат 0:0. Повече положения за гол създадохме ние, но не успяхме да ги оползотворим. Още до 8- ата минута можехме да имаме аванс от два гола. Първо Тишо Кънев излезе сам отдясно, но вместо да подаде на трима свободни съотборници предпочете да стреля и пропусна. После пак той бе на чиста позиция, с попадение се разминаха още Балъков и Любо Генчев. В края на полувремето Йоан Петков от “Спартак” остана сам срещу нашия вратар, но не успя да го прехвърли.
В самото начало на втората част поведохме в резултата след бърза флангова атака. В 54- ата минута Фиданин проби отдясно и центрира към Любо Генчев. Той върна топката към Антоний Балъков, който простреля вратаря Васил Тодоров и 0:1.
Мачът продължи с атаки и към двете врати. В 70- ата минута Любомир Тодоров изравни. Голът падна след изпълнение на ъглов удар, при което топката беше отклонена на предната греда от наш футболист и попадна в състезателя на “Спартак”, който вкара”, разказа президентът на горнооряховския клуб Бончо Генчев.
“Локомотив”: Христанов /Христов/, Фиданин /Велчев/, Стоев, Славчев/, В. Трифонов /Ив. Петров/, Л.Генчев, Н. Петров, Й.Петров /Савченко/, Я. Генчев, Балъков /Март. Иванов/, Кънев.