Варненските бъдещи медици се готвят за грандиозно студентско парти
Варненските бъдещи медици се готвят за грандиозно студентско парти / МУ - Варна

Kай-грандиозното студентско парти в морската ни столица по случай студентския празник – 8 декември обещават организаторите от Студентския съвет към Медицински университет – Варна и твърдят, че подобна обща и масова проява по случай празника на студентите, се организира за първи път в България. Хотел „Интернационал“ в к.к. Златни пясъци ще бъде домакин на близо 730 студенти от 20 специалности.

Към 8-декемврийската забава ще се включат и част от чуждестранните граждани, обучаващи се във висшето учебно заведение, като най-многобройна е групата на немските студенти.  В сравнение с предходната учебна година, през настоящата учебна 2013-2014 три пъти повече са представителите на Германия, изучаващи медицина във варненския университет.

По случай Студентския празник, празничната гала вечеря ще бъде поета от Академичното ръководство на Университета.

„И тъй като музиката е в основата на всяко добро парти, не един, а трима диджеи ще се грижат за задоволяване на музикалните вкусове на всички“, уверява председателят на Студентския съвет Борис Андонов. Организаторите са подготвили много изненади и добро настроение с програмата, която предстои.