Варненски политик във VIP Brother 2
Варненски политик във VIP Brother 2 / netinfo
12 известни българи ще бъдат затворени от тази вечер в Къщата на Big Brother в Бояна. Във втория сезон на VIP Brother ще участват шест жени и шестима мъже. Екипът на риалитито твърди, че ВИП-ове от подобна величина не са влизали в нито едно издание на шоуто по света.

Водещата на „Горещо” Венета Райкова и нейният съпруг Тишо –участник в първия Big Brother, са сред сигурните съквартиранти във VIP Brother 2. В Къщата е възможно да влезе и още един участник от предишните издания на Big Brother – победителят от първия сезон на шоуто Здравко от Приморско.

Азис и Китаеца също са спрягани за съквартиранти. Компания се предполага, че ще им прави фолкпевицата ДесиСлава. Сред съквартирантите ще има и актриса – любимката на много българи Катерина Евро.

Във VIP Brother 2 влиза и един политик, научи Дарик. Той е от Варна - общинският съветник Веселин Данов, син на покойния шеф на Конституционния съд Христо Данов.

Ето и още няколко имена на евентуални съквартиранти: Роси Новева – приятелката на милионера Иван Зографски, певицата Йоана, музикантът Калин Вельов.

Най-голямата сензация в Къщата ще бъде свързана с влизането в нея отново на дете. Не е изключено това да се случи още тази вечер, а ако не, то след няколко дни.

В ремонтираната къща съквартирантите ще разполагат с всевъзможни удобства, ще има и храна в изобилие. За първи път са монтирани гардероби, в които участниците ще подреждат своите дрехи. Ще има още парна душ-кабина, масажиращ стол, дори мини голф игрище.

В момента в Къщата също има хора. Това са двама известни българи, които ще се покажат по време на лайфа за откриването на шоуто. Те ще развеждат зрителите из Къщата и след това ще я напуснат.

Във втория сезон на VIP Brother номинации ще има два пъти седмично, което означава, че поне двама ВИП-съквартиранти ще напускат Къщата в рамките на 7 дни.

VIP Brother 2 ще продължи до 23 април. Наградата за победителя е двойно по-голяма от първия сезон на шоуто. Тя е 100 000 лева.