Призоваха новите общински съветници да се откажат от заплатите си
Призоваха новите общински съветници да се откажат от заплатите си / netinfo

Бизнесмените Николай Димитров, Владимир Павлов, Нелко Начев и Кольо Кечовски призоваха новите общински съветници да се откажат от заплатите си и да ги дарят за добри каузи. Четиримата нашумяха, след като се появиха на билборд с голям надпис „Не искаме да сме общински съветници" по време на предизборната кампания.

"Уважаеми новоизбрани общински съветници, поздравяваме Ви за постигнатите изборни резултати! Искрено Ви желаем успехи и всеотдайност по пътя, който сте избрали.

Вярваме, споделяте убеждението, че в обществената работа основен приоритет е общественият, а не личният интерес и за Вас, както за нас Варна е кауза, а не избирателен район.  Ето защо Ви призоваваме да следвате обществените интереси на нашия град и като начало да дарявате за благотворителност Вашите възнаграждения на общински съветници. Убедени сме, че като доказали се професионалисти и бизнесмени нямате жизнена нужда от тези средства.

Това ще докаже факта, че проблемите на града ни са Ваша основна грижа, защото средствата дарявани от Вас могат да бъдат използвани за обществено полезни каузи.

Готови сме да предлагаме такива на Вашето внимание и вярваме, че ще откликнете като дадете добър пример на своите съграждани.

Изказваме сърдечна благодарност към тези от Вас, които вече официално заявиха, че са съпричастни към каузата и ще даряват заплатите си на общински съветници.

Изборната надпревара премина, сега остава да докажете, че Вие сте достойните ни избраници!"

С демократичен оптимизъм и доброжелателен респект,

Ние (НЕ)кандидатите:

Николай Димитров

Владимир Павлов

Нелко Начев

Кольо Кечовски