Пантев, Стойков и Хаджиев преди „Гранд Про”-„Черно море Мания” !
Пантев, Стойков и Хаджиев преди „Гранд Про”-„Черно море Мания” ! / olesoccer.org
Пантев, Стойков и Хаджиев преди „Гранд Про”-„Черно море Мания” !
90208
Пантев, Стойков и Хаджиев преди „Гранд Про”-„Черно море Мания” !
  • Пантев, Стойков и Хаджиев преди „Гранд Про”-„Черно море Мания” !

Сериозно дерби предстои на старта на националната лига по футзал зона Варна . В 20:30 часа днес в зала „Владислав” в комплекс „Черно море” един срещу друг се изправят петкратният шампион на България „Гранд Про” срещу завърналия се след едногодишно отсъствие „Черно море Мания”. Играещите треньори Димитър Пантев и Пламен Стойков, както и председателят на камисията по футзал при ЗС БФС Варна споделиха в интервю за Дарик радио своите очаквания за срещата.

Чуйте интервюто в приложения звуков файл:

Кадрови проблеми:

„Гранд Про”:

Срещата пропускат Димитър Петев, Веселин Геренски, Христо Димитров. Под въпрос е Костадин Иванов. Бразилецът Виктор Диего не получи картотека от БФС и ще продължи кариерата си в Косово.

„Черно море Мания”:

Срещата пропуска играещият треньор Пламен Стойков. Под въпрос са и няколко момчета, които работят.

Очакванията:

Димитър Пантев,играещ  треньор на „Гранд Про”: „Прогноза като резултат не искам да давам.За нас най-важното е да изпробваме различни варианти в двете фази на играта,както и  да изчистим някои неща”.

Пламен Стойков, играещ треньор „Черно море Мания”: „Всичко може да се случи. В крайна сметка това е футзал. Ще ни бъде много трудно да им се противопоставим. Нищо не се знае”.

Николай Хаджиев, председател на комисията по футзал при ЗС БФС Варна: „Няма да се ангажирам с конкретна прогноза. Пожелавам си да направим едно чудесно откриване и да дадем един нов старт на Национална лига футзал зона Варна”.