/ Добри Атанасов
Веселин Георгиев ще пропусне гостуването на "Черно море Тича" на "Спартак", разкри треньорът на варненския тим Спас Натов. "Със сигурност няма да можем да ползваме Веско Георгиев в мача срещу "Спартак” заради контузия. За колко време ще отсъства състезателят е друг въпрос. Надявам се да е за по-кратко време, но минимум седмица ще отсъства. Травмата стана по най-нелепия начин, още на загрявка. Надявам се за Купата на България да разчитаме на него, защото той е важна част от нашия отбор. Засега нямаме други проблеми”, коментира Натов.
"Ние нямаме леки мачове и гостуването в Плевен също се очертава много тежко. Срещата е много важна от гледна точка на класирането. Ако искаме да след третата врътка да можем да променим нещо в класирането, то сега трябва да победим. За мен "Спартак” са отбор, който най-добре си използва качествата на състезателите. Тимът им играе най-добре за отбора, който има. Добре структуриран отбор, който допуска малко грешки и играе много силно. Последния мач победиха и "Балкан” като гост, така че ни чака тежък мач”, обобщи Натов.
Срещата от 18-тия кръг на НБЛ между "Спартак" /Плевен/ и "Черно море Тича" е в събота от 18:00 часа в зала "Балканстрой".