/ СК Ичи Геки
В град Сейн Денис (Saint-Denis) на вулканичния остров Реюнион (в близост до Мадагаскар) се проведе тридневен лагер по киокушин карате под инструктажа на Шихан Емил Костов и Сенсей Гергана Апостолова-Костова. И двамата шампиони бяха там по покана на местния представител на международната карате организация киокушинкайкан - ИКО - Сенсей Жан Люк.

Лагерът, в който взеха участие общо 100 каратеки, включваше по три тренировки на ден, като във всяка една участваше различна група (малки и гoлеми) – начинаещи, напреднали, състезатели – съответно кумите и ката. Шихан Костов наблегна и на индивидуалната подготовка на кумите на шампионката при жените в лека категория от Европейското първенство във Варна, възпитаничка на местния Бранч, която премина тази година през две подготовки в доджото на Световния ни Шампион – „Ичи Геки Варна“ тук в България.

От своя страна Световната ни Шампионка на ката обърна специално внимание на подготовката на състезателите в дисциплина „Тийм ката“, които ще представят Реюнион на предстоящото този ноември Европейско Първенство в Молдова. Интересното на този семинар бяха изключителнo екзотичните места за тренировки. Те се състояха както в доджото на Сенсей Жан Люк, така и на красивите плажове на острова.