/ Gong.bg, Валентин Грънчаров
Старши треньорът на Черно море Георги Иванов – Гонзо заяви след отпадането от „Литекс“ за купата на България, че „моряците“ през цялото време са се мъчили.
„Разочаровани сме. Не играхме по най-добрия начин. Контролирахме топката и играта, но през второто полувреме играхме много лежерно. В продълженията бях доминирахме, но не успяхме да създадем голови положения“, коментира Гонзо.
„Нямаше подценяване. Пуснахме основния състав. Дузпата бе много спорна. Сами сме си виновни, че не успяхме да материализираме превъзходството, което имахме. Футболистите не бяха на нужното ниво. Положението, което изпуснахме на Балджийски бе крайно несериозно. „Литекс“ с едно положение ни вкараха гол. Ние през цялото време се мъчихме. Безкрайно разочаровани сме“, добави треньорът на „Черно море“.
„Смятахме, че може да стигнем по-напред за купата. Поздравявам отбора на „Литекс“, който заслужено продължава напред. Смятам, че това отпадане не трябва да повлияе по никакъв начин. Ще се опитаме да се възстановим и да вземем нещо от мача с "ЦСКА“, каза още Гонзо.
Диема