Черно море - Етър
Черно море - Етър / Ивайло Борисов
"Черно море" спечели първа точка на осветление на "Тича" и това се случи тази вечер срещу "Етър". Двубоят завърши 0-0, а след напускането на Георги Иванов, отборът на домакините бе воден от Емануел Луканов. С тази точка варненци спряха серията от 4 мача без победа. 
Домакините започнаха във вихрено темпо първите 5 минути, но постепенно играта бе изравнена. Най-чистото положение на домакините бе пропиляно от капитана Георги Илиев през първата част, когато Божилов му свали топката с глава в наказателното поле, но след удара му тя отиде в ръцете на вратаря на "Етър".Гостите също имаха едно много сериозно голово положение през първата част, но остро центриране на Руменов не бе оползотворено от Иван Стоянов и Бадара, които бяха непокрити в наказателното поле. 
През втората част резервата Марек Кузма можеше да простреля вратата на Иванов от непосредстване близост, но Александров с шпагат подложи крак на пътя на топката и тя излезе в корнер.

В 85-ата минута гостите от "Етър" имаха сериозни претенции за неотсъдена дузпа за нарушение на Хасани срещу Руменов, но съдията Никола Попов не ги зачете.
След това равенство варненци останаха на 6-о място с 15 точки.

"Черно море": Боровик, Сукуп,Александров, Хасани, Костадинов, Цветков, Зехиров (Минков), Божилов (Огнянов),Г. Илиев, Чунчуков (Кузма).