Срещу ГЕРБ се води тежка компроматна война, каза във Варна Лиляна Павлова
Срещу ГЕРБ се води тежка компроматна война, каза във Варна Лиляна Павлова / пресцентър ГЕРБ Варна
Срещу ГЕРБ се води тежка компроматна война с много опорни точки
Срещу ГЕРБ се води тежка компроматна война с много нападки и с много опорни точки. Това заяви на пресконференция във Варна водачът на листата на партията Лиляна Павлова. Тя е убедена, че служебният кабинет помага за атаките срещу ГЕРБ, а зад тях стояла БСП. „Няма да оставим техните лъжи да властват”, категорична беше Павлова, като се позова на несъществените критики към работата на кабинета „Борисов 2”. Тя отчете предсрочно прекратения мандат на правителството като успешен, а програмата за саниране определи като една от най-полезните за гражданите.

Областният председател на ГЕРБ и кмет на Варна Иван Портних представи пред медиите кандидатите за народни представители на партията, а водачът Лиляна Павлова допълни, че „с този тим ГЕРБ ще постигне максимални резултати във Варна.”

Варненските кандидати за депутати на ГЕРБ
пресцентър ГЕРБ Варна


„БСП се опитва да узурпира властта, като нахлува през задния вход”, каза Павлова, като визира масовите смени на областни и зам.-областни управители и други държавни назначения.

„Винаги след управление на БСП е следвала национална катастрофа, а след управление на ГЕРБ държавата винаги е оставяна в стабилно състояние”, каза на свой ред четвъртият в листата и бивш спортен министър Красен Кралев.

На въпрос на Дарик по какви теми би влязла в спор с водача на листата на БСП, Павлова отговори:
„Не смятам, че имаме теми за спор със Стефан Данаилов, защото аз съм икономист, бивш министър, отговарял за конкретни политики и с него конкретно... Не казвам, че няма да дебатирам с него. Не казвам никога „никога” и не казвам никога „няма”. Бих дебатирала с някого, който може реално да познава една политика и можем да направим нещо реално по нея.”

Кандидатите за народни представители на ГЕРБ ще бъдат представени пред гражданите официално на 27 февруари, понеделник.