/ netinfo
Четирима пешеходци пострадаха при различни пътни инциденти във Варна само в рамките на вчерашния ден, 11 декември, съобщиха от местната полиция.

Шофьор катастрофира, за да не блъсне животно на пътя

Пешеходка е със счупен крак, след като към 17.15 часа е била блъсната докато пресича на сигнализирана пешеходна пътека в местност Горна Трака. Ударена е била от лека кола „Пежо” с 69-годишен водач. Възрастта на пострадалата не се съобщава. 

44-годишна пешеходка е получила фрактура на нос и контузия на единия крак след удар от лека кола „Тойота”. Злополуката е станала към 18.00 часа на кръстовището на бул. "Сливница" и ул. "Иван Панайотов Церов". И в този случай жената е пресичала на пешеходна пътека.

Отново на „зебра” 68-годишен пешеходец бе блъснат от лека кола „Шевролет”, управлявана от 60-годишен варненец. Инцидентът на кръстовището на бул. "Христо Смирненски" и ул. "Тролейна" минути след 18.00 часа. Пострадалият е получил контузия на главата, без опасност за живота. 

Лека кола се заби в автобус

71-годишна жена пострада, след като излязла внезапно на пътното платно и е била ударена от лека кола „Фолксваген”. Катастрофата е станала към 10.40 часа на бул. "Народни будители" в кв.”Аспарухово”. Пострадалата пешеходка се разминала с контузия на главата. Била е прегледана и освободена.

От варненската полиция съобщават и за инцидент с пострадала пътничка в масовия градски транспорт вчера към 15.55 часа. 72-годишна жена е получила фрактура на левия крак, след като паднала на пода при потегляне на автобуса от спирка на бул. "Сливница". Настанена е за лечение в болница.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК