/ iStock/Getty Images
Въведена е временна организация за движение на товарните автомобили от Търговище за Попово и обратно. Причината е катастрофа между товарен автомобил и две коли, съобщи говорителят на Областната дирекция (ОД) на МВР в Търговище Ани Кръстева. 

Сигналът за инцидента е подаден в 13:28 ч. Произшествието е станало на входа на Попово в посока Търговище. По първоначални данни няма пострадали граждани, нанесени са значителни материални щети по автомобилите.

Движението на моторни превозни средства в участъка временно се осъществява в една лента и се регулира от полицейски екипи. Леките автомобили се пропускат, а за товарните временно са въведени обходни маршрути. За пътуващите от Търговище в посока Попово товарни автомобили: гр. Търговище – кръстовището до с. Дралфа – кръговото кръстовище край с. Трапище – гр. Разград – гр. Попово; за товарните автомобили в посока Попово-Търговище – през гр. Разград.

От ОД на МВР-Търговище напомнят на водачите на моторни превозни средства да шофират в участъка с повишено внимание, търпение и съобразена скорост.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня
Бояна Димитрова/БТА