Медика Наречен
Медика Наречен / netinfo
Всички знаем историята за Пепеляшка - клетото момиче, което слугувало вкъщи, но впоследствие се омъжило за принца. Много жени в нашето съвремие приличат на нея, но не го осъзнават. Приели са ежедневната рутина - майка, която работи, а също така в "свободното" време е прислужница, готвачка, чистачка... По време на празниците не е по-различно и така от повод за радост, те се превръщат точно в обратното. Нямате против вместо това да се порадвате на истинска почивка с близките, например за Коледа или Нова година, на някое приятно място, нали? Ако сте съгласни, то в следващите редове можете да прочетете защо Балнеокомплекс "Медика Наречен“ е един отличен избор да го направите.
 
Здравословните процедури! Важно е да се уточни, че тук не говорим за обикновен хотел. Празничното настроение, за което от персонала на "Медика" ще се погрижат, може да се съчетае със страхотни процедури за здравето. А какво по-хубаво от това почивката да ни направи не само по-весели, но и много по-здрави? Можете да се възползвате от сериозно разнообразие от приятни медицински услуги, като различните масажи, калолечението и подводната гимнастика са малка част от всички опции.
 
Местоположението! Намира се в един от най-спиращите дъха райони на Родопите - в курорта Нареченски бани, разположен на красиви планински хребети. Чистият въздух, прекрасната природа и лечебните минерални извори определено го правят едно силно желано място за почивка.
 
Забележителностите! Наблизо има много забележителности - Бачковският манастир, Чудните мостове, Асеновата крепост, Ягодинската пещера, Дяволското гърло и още много природни и исторически места, чието посещение си заслужава.
 
Балнеокомплекс "Медика Наречен“ има 42 стаи, които са модерно обзаведени. Те очакват всяка домакиня, дръзнала да се опълчи на рутината и общественото мнение. Направете си този прекрасен подарък - почивка, след която да бъдете в много по-добро физическо и психическо здраве. Заслужавате го!