Започна продажбата на билети за двубоя Берое - ЦСКА
Започна продажбата на билети за двубоя Берое - ЦСКА / netinfo

От днес във всички офиси на Булсатком в Стара Загора са пуснати в продажба билети за съботния двубой от 17-ия кръг на ″А″ група между отборите на Берое и ЦСКА. Партньорството между компанията и старозагорския клуб продължава и през пролетта и всички беройски фенове могат да си закупят пропуски на преференциална цена от 3 лева в офисите на фирмата.

В деня на мача, на касите на стадиона билетите ще струват по 5 лева, а гостуващите привърженици на ЦСКА ще плащат по 7 лева за билет.

Ръководството на Берое припомня на всички привърженици, които притежават абонаменти карти и карти за безплатен вход на стадион ″Берое″ за сезон 2009/2010 за домакинските мачове на Берое през пролетния дял на първенството, вече няма важат.
Хората, които са си закупили абонаментни карти, да заповядат в офиса на клуба на ул. "Георги Кюмюрев" 10 в Стара Загора, където срещу картата си ще получат билети за всички мачове от пролетния полусезон.
До края на сезона картите ще гарантират единствено запазеното място, което е отбелязано върху тях, но няма да осигуряват достъп на притежателите до съотвения мач. На стадион ″Берое″ ще се влиза само срещу билет, с изключение на служебните лица - журналисти, участници в състезанието и др.

Призовават се беройските фенове да засвиделстват уважението си към работата на треньорския щаб и футболистите, закупувайки си билет за съответния мач. Това е най-лесният начин на всеки един привърженик на тима да подпомогне любимия си отбор.