Съветниците от МОС-Казанлък получиха удостоверенията си
Съветниците от МОС-Казанлък получиха удостоверенията си / Община Казанлък

Председателят на Общински съвет-Казанлък Николай Златанов и заместник-кметът на община Казанлък Лилия Цонкова връчиха Удостоверения на новоизбраните членове на Младежки общински съвет-Казанлък. На 13 декември 2012 г. бяха избрани 37 членове от 7 средни училища от община Казанлък и младежката организация СНЦ "Зелена светлина в България".

Лилия Цонкова пожела на младежите да работят активно, да бъдат креативни и обществено отговорни. С дейността на МОС през тази година и занапред да се насърчава участието на младите хора в обществения живот, тяхната гражданска позиция, като се толерира съвместната дейност на всички младежки организации и се привлекат младите хора от всички населени места в общината, както и тези в неравностойно положение.

Младежите заявиха желание за сериозна работа и възможно най-скоро ще присъстват на сесия на Общински съвет-Казанлък по покана на Златанов.

Срещите на Младежки общински съвет ще бъдат всяка седмица и всеки желаещ може да се присъедини към работата на младежкия законодателен орган в общината и да сподели идеите на младите хора.