Още една инициатива събира средства за Иванко Тодоров
Още една инициатива събира средства за Иванко Тодоров / Dariknews.bg, архив

Втора поредна инициатива ще подкрепи кампанията за събиране на средства за Иванко Тодоров - IT-специалист от Регионалната библиотека "Захари Княжески" и баща на старозагорската музикална надежда Гери. Младият мъж се бори с тежко онкологично заболяване и за първия етап от лечението му са необходими 150 000 лева. До момента са събрани 41% от сумата.

Към кампанията тази вечер ще се присъединят членовете на Младежкия общински съвет на Стара Загора. От 19,30 часа на сцената на Младежкия дом те ще представят спектакъла "Карнавал на любовта".

Пиесата е на авторката Маринела Колева - член на МОС - 2010 - 12 година с режисьорската подкрепа на Станислав Станев - Станката, който за пореден път подкрепи младите хора в инициативата им за игра на сцената.

Деветнадесет младежи, въплътени в образите на любимите герои от литературни произведения, приказки, митове и филми ще разкажат на публиката за дълбочината на любовта, ще споделят пред зрителите, че тя - любовта е дълбоко чувство, което се споделя от близки и влюбени.

Входът е с билети, чиято цена е 2 лева. Събраните средства ще бъдат преведени по сметката на Иванко Тодоров. Преди седмица средства за лечението му бяха набрани и със специален благотворителен концерт "Надежда за Ванко". Оччаква се стартирането и на онлайн търг.