Младежки национал пропуска първата контрола на баскетболния Берое
Младежки национал пропуска първата контрола на баскетболния Берое / beroebasket.com
Младежки национал пропуска първата контрола на баскетболния Берое
81766
Младежки национал пропуска първата контрола на баскетболния Берое
  • Младежки национал пропуска първата контрола на баскетболния Берое

Младежкият национал Тенчо Тенчев е единственият играч, който ще пропусне първата контролна среща на баскетболния тим на Берое. Тази вечер старозагорци се изправят срещу новака в Националната баскетболна лига Академик Бултекс (Пловдив). Двубоят е от 18,00 часа в общинската спортна зала.

Тенчев има здравословни проблеми и отпада от сметките на наставника Любомир Минчев. Всички останали играчи обаче ще бъдат на разположение на наставника Любомир Минчев.

До дни трябва да стане ясна и програмата за турнира за Наградата на Стара Загора, който ще се играе в края на следващата седмица. От ръководството на клуба правят всичко възможно да осигурят и международно участие в надпреварата. Двубоите ще бъдат генерална репетиция за Берое преди стартиращото на 10 октомври първенство на Националната баскетболна лига и започващата няколко дни по-късно Балканска баскетболна лига.

"Аз съм изключително доволен от жребия за двата турнира. Само за няколко дни в Стара Загора ще гостуват вицешампиона на страната Балкан (Ботевград), шампиона на Балканската лига Сигал (Прищина) и шампиона на България Лукойл Академик. Какъвто и да е резултата от тези срещи е ясно, че трябва да оставим сърцата си на терена", коментира в студиото на Дарик председателят на Управителния съвет на баскетболния клуб Васил Кифев.

Какво още каза той чуйте в прикачения звуков файл