търг
търг / ThinkStock/Getty Images
Поземлен имот в град Гурково, с находящите се върху него сгради са обявени за публична продан от НАП Стара Загора. Продават се: еднофамилна къща на два етажа със застроена площ 91 кв.м., гараж с площ 34 кв.м. и стопанска постройка от 47 кв.м.
 
Ценовите предложения за участие в тръжната процедура се изпращат на адреса на офиса: 6008 Ст. Загора, ул."Кенали"№ 1, или се подават на място в деловодството. Депозитът за участие е в размер на 20 на сто от обявената начална продажна цена 15 000 лева и следва да бъде внесен по банков път до крайния срок - 18 юли. Търгът ще се проведе на 24 юли от 10:30 часа в сградата на НАП Ст. Загора на ул."Кенали" №1, етаж 4.
 
Огледи се извършват от 10-ти до 18-ти юли.
 
На 18 юли, на търг се продава и урегулиран поземлен имот от 1 400 кв.м. в село Славянин. На публична продан е обявен и ½ идеална част от апартамент в Стара Загора.
 
Допълнителна информация за условията и правилата за провеждане на търговете, първоначални продажни цени, банкови сметки за превод на депозита, необходими документи и други са публикувани на сайта на НАП: www.nap.bg в раздел ПРОДАЖБИ, или на: Обява_Търг
НАП