отличие
отличие / netinfo
Кметът на община Казанлък Галина Стоянова бе отличена с Почетна грамота, с която Централният съвет на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва я удостояват със званието Почетен член на организацията. Признанието бе изразено и с отличителен знак за членството, връчени лично от председателя на Съюза ген. о.з. Златан Стойков по време на първия Национален събор на запасното войнство, който се проведе в местността „Крънска курия“ до Казанлък през уикенда.

отличие
netinfo


По случай 140 години от основаването на Шуменския гарнизон Галина Стоянова получи и Грамота от Областна организация на СОСЗР – Шумен, връчена от нейния председател полк. доц. д-р Радослав Узунов, като израз на благодарност за подкрепата на Кмета на Община Казанлък към патриотичните каузи на запасното войнство в България.  

отличие
netinfo


В обръщението си към участниците в първия Национален събор на организацията Галина Стоянова подчерта, че „Казанлък винаги е бил свързан с бойната слава на българската армия!“, като припомни славната съдба на 23 Пехотен Шипченски полк, който заради подвизите и проявения героизъм получава прозвището „Лудия полк“.