/ Община Стара Загора
Благотворителна инициатива по проект на електроразпределителното дружество EVN проведоха в Детска градина №25 „Ален мак“ в Стара Загора.

Община Стара Загора

Програмата EVN за България е посветена на всички нуждаещи се лица или социални групи, неправителствени организации, сдружения с общественополезна дейност, домове за деца и възрастни и други нетърговски организации. Участниците в доброволческите акции се наричат „добряци“ - хора със златни сърца.

Колективът на ДГ „Светлина“ представя книгата „Светът на детето“ (СНИМКИ)

С доброволния труд на служители на компанията, пристигнали от Пловдив, лицевата страна на оградата на детското заведение грейна в цветовете на дъгата. Водени само от желанието да зарадват малките палавници, „добряците" дариха доброволният си труд в името на щастливите детски усмивки.

Община Стара Загора

Провокирани и развълнувани от жеста им, родителите също проявиха съпричастност и се включиха в боядисването. „Казват, че в наши дни има дефицит на хора. Хора, които се раздават, хора, които даряват времето си, знанията си, уменията си.

Община Стара Загора

Нашата инициатива опровергават това твърдение“, коментира Меглена Бакърджиева, директор на детското заведение. Тя благодари на хората участвали в инициативата, за тяхната доброта, човечност и готовност да приемат предизвикателства, в името на един по-добър свят.