/ БСП
36 делегати на Конгреса на БСП от област Стара Загора, 11 от които от общината, ще гласуват предизборна платформа за участието на партията в изборите за Европейски парламент.

Областният съвет на БСП с висока оценка за “Визия за България”

В 10:00 часа утре започва четвъртото заседание на 49-ия конгрес на социалистите. Първа точка от дневния ред е политическият доклад на лидера Корнелия Нинова  „България и Европа днес. Визия за утрешния ден. Задачите на БСП”.
 
„Предстои социалистите да обсъдят и приемат проекта „Визия за България“, който бе подкрепен и дискутиран в 11-те общини на Старозагорска област. На последното си заседание Областният съвет на БСП даде висока оценка на проекта, който бе определен като изключително важен стратегически документ за развитието на страната”, каза председателят на областната партийна структура Румяна Динева, делегат на Конгреса. Във форума ще участват  депутатите, председателите на общински съвети и други.
 
На заседанието ще бъде направен и отчет за дейността на членовете на Европейския парламент, избрани с листата на Коалиция за България, през мандат 2014-2019 г.