На 15 февруари жена е нападната от напълно непозната в столичния квартал „Младост”. Този път нападението е станало докато тя е чакала на светофар в колата си. През януари NOVA  разказа за поредица от случаи, при които жена напада други жени без причина.  Тогава нападателката беше задържана.

Жена напада случайни минувачи по улиците в София

Две от потърпевшите жени, станали обект на най-новите нападения, разказаха, че не са провокирали с нищо агресията срещу себе си.  

„Бях в автомобила си. Прибирах се от работа. Видях жена на средна възраст, която не пресичаше, където трябва. Изчаках я да пресече и когато тя стигна до колата ми отвори вратата. Аз започнах да дърпам вратата, за да я затворя”, твърди Миляна.

По думите ѝ преживяното е било голям шок, но не е подавала сигнал в полицията.

Нови нападения над хора в София (ВИДЕО)

„Преди няколко месеца паркирах пред блока си. Когато тази жена ме видя се качи на предния капак и започна да ме обижда с вулгарни епитети. Докато тя блъскаше по предното стъкло, аз звънях на спешния телефон 112. Тази жена е познайница на целия район”, посочва и Надежда.

От полицията посочват, че жената е била задържана преди месеци, но отново е на свобода, тъй като прокуратурата е отказала да издаде заповед за въдворяване, тъй  като се очаква да излязат психиатрични експертизи.