Откриват изложението “Алея на здравето”
Откриват изложението “Алея на здравето” / netinfo

От 29 октомври до 2 ноември в Националния дворец на културата ще се проведе за 14 пореден път форум “Алея на здравето”, организирана от “Мирта Медикус” ЕООД. Изложението-базар е в сферата на лекарствените, медицинските и фитотерапевтични продукти, услуги и ноу-хау и ще стане факт със съдействието на Министерство на здравеопазването, Националния център по опазване на общественото здраве и Националната браншова стопанска камара на търговците-дистрибутори на едро на лекарствени средства, медико-санитарни и билкови препарати.

За трета поредна година “Алея на здравето” ще бъде организирана под един покрив заедно с други две изложения – “Парад на шоколада” и “Чай и кафе”, които пък ще обединят фирми-производители на шоколад, шоколадови и какаови изделия, различни видове кафе, чай, природни продукти и др. Общият брой на фирмите-изложители е над 80.

По време на изложенията посетителите ще имат възможност да закупят продукти на промоционални цени, да станат част от разнообразни здравни информационни кампании, социални акции и игри, да бъдат консултирани от лекари-специалисти, да се запознаят с разнообразни продукти, представени за пръв път на българския пазар. Новост в изложението ще е участието на фирми, занимаващи се с медицинска козметика и аромотерапия, както и на фирми-производители на диетични храни.