Временно е ограничено движението на товарни автомобили над 12 тона с ремаркета и полуремаркета през проходите „Рожен“, „Печинско“ и „Предел“ поради обилен снеговалеж и почистване на пътната настилка.

Бедствено положение в част от Южна България, ситуацията остава тежка (ВИДЕО)

По-леките автомобили трябва да преминават с вериги. До 16:00 часа движението по пътя София-Самоков в участъка от Кокаляне до Пасарел е ограничено поради почистване на пътното платно.

Временно е ограничено движението на моторни превозни средства над 12 тона по пътя Симитли-Разлог през проход "Предел" поради силен снеговалеж и снегопочистване.

Подбалканският път е почистен, но е мокър и хлъзгав, шофьорите да карат с повишено внимание. Временно е ограничено движението на товарни автомобили над 12 тона с ремаркета и полуремаркета по пътя Батак-Доспат и пътя Сатовча-Доспат-Девин поради обилен снеговалеж и почистване на пътната настилка.

След проливните дъждове: Обстановката в област Смолян остава тежка (ВИДЕО)

Отпада ограничението за товарните автомобили да се движат с вериги по пътя Кюстендил-КПП "Гюешево". Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост. Временно движението по пътя Бобошево-Четирци се осъществява двупосочно в една лента поради паднали камъни на пътното платно.

Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост.
БГНЕС