Къде и кога няма да има вода в София на 21 ноември?
Къде и кога няма да има вода в София на 21 ноември? / netinfo

На 21 ноември 2016 г. (понеделник), във връзка с подмяна на спирателен кран и пожарен хидрант на ул."Доброславско шосе" и ул. „Грамадите", с. Доброславци, се налага спиране на водоподаването на клиентите на „Софийска вода"
от 9:30 до 14:30 часа
ул. „Старото училище", ул. „Габровица", ул. „Грамадите"
от 13:30 до 19:30 часа
ул. „Уршак", ул. „Първанова чешма", ул. „Доброславско шосе"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Доброславско шосе" ъгъла с ул. „Бранище"; ул. „Ракита" ъгъла с ул. „Грамадите".

На 21 ноември 2016 г. (понеделник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Св. Св. Кирил и Методий" с. Долни Лозен, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

по ул. „Св. Св. Кирил и Методий" от ул. „Простор" до ул. „Св. Св. Кирил и Методий" №67
Местност „Азматица"
ул. „Каѝгана" от №4 до №29

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Св. Св. Кирил и Методий" ъгъла с ул. „Иглика".

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода" живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 21 ноември 2016 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул."Сашо Николов - Сладура" , кв. „Кръстова вада",се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

по ул. „Сашо Николов - Сладура" от ул. „Борис Руменов" до ул. „Асен Йорданов" и ул. „Аспарух Лешников"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Сашо Николов - Сладура" ъгъла с ул. „Аспарух Лешников".

На 21 ноември 2016 г. (понеделник), във връзка с подмяна на пожарен хидрант и монтаж на спирателен кран на ул."Солениците" , кв. „Орландовци"се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

ул. „Солениците"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Солениците" ъгъла с ул. „Вела Чорбова".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.