Къде и кога няма да има вода в София на 14 септември?

спиране на водата
спиране на водата / DarikNews.bg
На 14 септември 2018 г. (петък), във връзка с превключване на уличен водопровод на ул. „Самодивско изворче“, жк. „Разсадника – Коньовица“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 
ул. „Самодивско изворче“ от ул. „Алеко Туранджа“ до бул. „Възкресение“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Самодивско изворче“ на ъгъла с ул. „Алеко Туранджа“.
 
На 14 септември 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Сливница“, кв. „Модерно предградие“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 
бул. „Сливница“ от ул. „Адам Мицкевич“ до ул. „Стефан Дуньов“.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Сливница“ на кръстовището с ул. „Стефан Дуньов“.
 
На 14 септември 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Александър Стамболийски“, гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 
ул. „Александър Стамболийски“ от ул. „Христо Смирненски“ до ул. „Александър Стамболийски“ №107
ул. „Захари Стоянов“, ул. „Георги  Бенковски“ и ул. „Родина“.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Александър Стамболийски“ №90.
 
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.