Откриха асамблеята „Тунджа - творчество и красота
Откриха асамблеята „Тунджа - творчество и красота / Община Тунджа

Общинската асамблея „Тунджа - творчество и красота" бе официално открита от кмета на община Тунджа Георги Георгиев в читалището в село Дражево. Асамблеята е част от Програмата, посветена на Деня на общината - 22 април и се провежда с участието на Държавен куклен театър „Георги Митев".

Откриха асамблеята Тунджа - творчество и красота"
netinfo

Целта е децата и учениците от общината да получат възможност за творческа изява на своите мечти и таланти. В приветствието си кметът Георгиев благодари на децата, че превърнаха проявата в уникален творчески форум, в сцена на тяхното дарование. Той връчи грамоти и подаръци на отличените участници в конкурса „Красива си, земя тунджанска" за млади художници и литератори, организиран съвместно с Общинския център за изкуство и извънучилищна дейност.

Музикален поздрав към наградени и участници в празника отправи Студия по изкуствата „Белканто". В богата програма взеха участие учениците от селата Завой,

Откриха асамблеята Тунджа - творчество и красота"
netinfo
Веселиново и Дражево. Те бяха съпътствани от весели и забавни състезателни игри, представени от актьора Бате Ангел.

Гости на Асамблеята бяха заместник-кметът на община „Тунджа" Станчо Ставрев, кметът на село Дражево Тодорка Фотева, директорът на Общинския център за изкуство и извънучилищна дейност Антония Лазарова.