Общинските съветници в община Тунджа гласуват средства за обществен ред и сигурност
Общинските съветници в община Тунджа гласуват средства за обществен ред и сигурност / община Тунджа

Общински съвет Тунджа заседава днес. В дневния ред са включени 27 точки.

Сред тях са предоставяне на финансови средства под формата на безлихвен заем от бюджета на общината по извънбюджетната сметка и одобрява трансфер по извънбюджетната сметка за собствено участие за извършване междинно плащане за проект „Обучения и заетост за младите хора", одобряване на средства за обществен ред и сигурност на ОД на МВР- Ямбол - РУ „Тунджа".

Награждаване на физически и юридически лица по повод 22 април- Ден на община „Тунджа". Общинските съветници ще гласуват изменение и допълнение на Годишната програма за управление и разпореждане с имотите общинска собственост за 2016 г, както и продажба на общински недвижим имот, отдаване под наем на язовири общинска собственост, даване на съгласие за придобиване на държавен имот, продажба на общинско движимо имущество.

Предложен ще бъде и правилник за дейността на Общинско предприятие за обществено хранене „Домашен социален патронаж" - село Победа и съгласуване на проект за Подробен устройствен план- парцеларен план на Обект: Подготовка на проект „Рехабилитация на железопътния участък Пловдив -Бургас"/Модернизация на железопътен участък Ямбол - Зимница, при гара Завой по 8-ма жп линия Пловдив-Бургас.