МГЕРБ-Сливен дари книги на читалища в община Сливен

МГЕРБ-Сливен дари книги на читалища в община Сливен
МГЕРБ-Сливен дари книги на читалища в община Сливен / ПП ГЕРБ

МГЕРБ-Сливен дари книги на две читалища в община Сливен. Осигурената литература достигна до читалищата "Д-р Петър Берон" в село Тополчане и „Христо Ботев" в село Бяла.

Кампанията „Подари книга-предай знание" е благотворителна инициатива, която цели да помогне на читалищни библиотеки да попълнят книжния си фонд. Младежката организация на ГЕРБ - Сливен продължава събиране на книги от граждани и доброволци. В рамките на инициативата бяха даррни книги на множество читалища в община Сливен. „Щастливи сме, че много граждани се включиха в нашата инициатива и спомогнаха каузата да достигне до много нуждаещи се институции.

Благотворителното дело е подпомогнато от гражданите на Сливен, които искат литературата да бъде предадена на читалища и библиотеки в нужда. Стремим се книгите да достигнат до повече читалища в община Сливен.", каза Силвия Маринова, общински съветник и организационен секретар на МГЕРБ-Сливен.

Всеки, който иска да се включи и да подари знание може да остави книга, без значение от вида на литературата в офиса на ПП ГЕРБ - Сливен на адрес бул. „Цар Освободител" № 17.