Униформените са успели да изведат и задържат трима мъже, барикадирали се в частен имот
Двама души са загинали при масов бой между две фамилии в новозагорския квартал "Шести", съобщиха от полицията. Сигналът за възникнала свада и ескалиращо напрежение в квартала е получен рано следобед.

БГНЕС

Незабавно към мястото били насочени полицейски екипи. В резултат на бързите и навременни действия на служителите от ОД на МВР-Сливен и колегите им от сектор „Специални тактически действия” към ОД на МВР-Стара Загора е бил потушен конфликт, възникнал между две фамилии.

След масов бой пред заведение в Плевен: Намушкаха мъж с нож в гърдите

Не е допуснато той да прерасне в саморазправа и да доведе до повече и по-сериозни последствия. С премерени и добре планирани действия униформените са успели да изведат и задържат трима мъже, барикадирали се в частен имот.

БГНЕС

По първоначални данни при инцидента са загинали двама души, други четирима са в болница - с различни наранявания. При извършената проверка е иззета ловна пушка.

Момче на 16 години е сред тежко пострадалите при масовия бой
. То е с голяма кръвозагуба, след нараняване на бедрената артерия, съобщи пред репортер на БТА д-р Юлия Бянкова, началник на отделението по реанимация в МБАЛ "Д-р Иван Селимински" в Сливен, където са настанени четирима пострадали при инцидента. Било е оперирано, извършва му се кръвопреливане.

Жена на около 30 години е с ампутирана лява ръка, след като е била раздробена от изстрел с огнестрелно оръжие. Тя е приведена в отделението по ортопедия.

По случая се води разследване.