Конкурс за 25 щатни спасители обяви „Гражданска защита” - Ямбол
Конкурс за 25 щатни спасители обяви „Гражданска защита” - Ямбол / netinfo

Конкурси за 15 свободни щатни бройки за длъжността „младши специалист, спасител” и 10 свободни щатни бройки за длъжността „главен специалист, спасител” в отдел „Аварийно-възстановителни дейности” обявява Териториална дирекция „Гражданска защита” – Ямбол. Кандидатите трябва да са навършили пълнолетие, да не са осъждани, да нямат образувани досъдебни производства и повдигнати обвинения.

Трябва да имат свидетелство за управление на МПС – категория „В” – за длъжността „младши специалист, спасител” и категория С – за длъжността „главен специалист, спасител”.Предимство е ползването на английски или френски език.

Желаещите подават писмено заявление за участие в конкурса и пакет от документи, включващи копие от документ за самоличност, документ за придобито образование, специалност, квалификация, копия от документи за допълнителна квалификация, медицинско свидетелство, свидетелство от психодиспансер, свидетелство за съдимост, служебна бележка, че няма образувани досъдебни производства и повдигнати обвинения, копие от свидетелство за управление на МПС.

Крайният срок за кандидатстване е 30 септември включително. Документи за участие се подават лично или чрез пълномощник на адрес: гр.Ямбол , ул.”Жорж Папазов” №18, Териториална дирекция „Гражданска защита”. Конкурсите ще бъдат проведени чрез тест, тест за физическа подготовка, психологически тест и интервю.