Фотоконкурс „Снимай гората
Фотоконкурс „Снимай гората / Югоизточно държавно предприятие-Сливен

Нов фотоконкурс стартира на фейсбук страницата „За гората"!Инициативата се нарича „СНИМАЙ ГОРАТА" като продължение на слогана на Седмицата на гората тази година.

Конкурсът е отворен за професионалисти, но и за любители. Няма ограничение в техниката на снимане, броя на фотографиите и използваните изразни средства. Може да се снима, както природата, така и интересен факт или история, свързана с българските гори - „дърветата-баби", горски служител в работна обстановка, как гората се възобновява и т.н.

Специално жури ще селектира 20-те най-добри фотографии. Посетителите на „За гората" ще гласуват, за да изберат 12 от тях, които ще бъдат наградени и издадени в календар за 2017-а година.

В началото на октомври специално жури ще избере 20 фотографии, които ще бъдат изложени в специална експозиция. Снимките ще бъдат представени и на страницата „За гората", а потребителите ще могат да гласуват за тях. 12-те снимки, събрали най-много гласове до 30 октомври ще бъдат издадени в луксозен календар за 2017-а година, а авторите им ще бъдат отличени..

Югоизточно държавно предприятие-Сливен подкрепя конкурса „Снимай гората".