/ netinfo
Ученичка падна от третия етаж на Гимназията с преподаване на чужди езици в Шумен. Инцидентът е станал в петък следобед. Момичето е прието в шуменската болница, като няма опасност за живота му. Единадесетокласничката е с фрактура на глезен и поясен прешлен.
 
Малко след 14.00 часа е подаден сигнал на тел. 112.  По думи на други ученици момичето е паднало от прозорец на тоалетните на училището. Те разказаха, че били в час, към края на занятието момичето отишло до тоалетна и след това другите деца разбрали за инцидента.

Директорът на училището Георги Георгиев обясни, че тя е ученичка от 11 клас. В края на първия час отишла до тоалетната на 3 етаж на училището. Там не е имало друг човек според директора. В началото на втория час учителка пратила друг ученик да я търси и я видял през прозореца на тоалетната.
 

Момичето е в Шокова зала
netinfo

Малко след 14 часа гражданин забелязал тялото на момичето пред сградата и се обадил на тел. 112.
 
Ученичката е откарана веднага в болницата. Била е контактна, казала, че няма спомен, обясни директорът на училището Георги Георгиев.

Преглеждат се записи, за да се установи точната причина за инцидента. Възможно е да се касае за самонараняване.
 
Началникът на Спешно отделение в шуменската болница д-р Недко Тодоров съобщи, че момичето е без опасност за живота. Има фрактура на глезен и поясен прешлен. Заради това нараняване тя ще бъде транспортирана във Варна за укрепване на травмата на гръбнака. Тя движи крайниците си и няма опасност за по-сериозни травми към момента.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.