3D проекция на шуменския паметник
3D проекция на шуменския паметник / Iwalk.bg
С Интерактивната картичка, разработена за паметник "Създатели на българската държава", шуменското общинско предприятие по туризъм кандидатства в категорията "Иновации" за Годишните награди в туризма за 2017 година.

ТУК може да подкрепите иновацията

Нека гласуваме за Шумен, да популяризираме града и неговия символ - паметник "Създатели на българската държава", чрез мобилното приложение "Витуален паметник на длан", призовава директорът на предприятието Ваня Стоянова.

Всеки потребител може да избере своя фаворит, но може да даде своя вот само веднъж. Гласуването е ограничено по индивидуално IP.

Конкурсът се организира от Министерството на туризма. Целта му е да насърчи развитието на българския туризъм, чрез популяризиране на туристическите обекти и дестинации и повишаване на конкурентоспособността, и качеството на туристическата услуга.

Създават 3D модел на паметник "Създатели на българската държава"

Идеята е всяка година надпреварата да даде възможност на участниците в индустрията да участват активно и така да получават заслужена оценка за своите усилия в представянето и подобряването на българския туристически продукт.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари