Полиция/АРХИВ
Полиция/АРХИВ / dariknews.bg
Двама са установени да шофират в нетрезво състояние, друг водач управлявал автомобил без свидетелство.

Около 21:40 часа, в село Златар на улица “Добруджа“ за проверка бил спрян водач на лек автомобил Рено „Туинго“ с шуменска регистрация. Зад волана бил местния жител И.А. на 22 години Тестван е с дрегер за наличие не алкохол, който отчел 1,50 промила в издишания въздух. Отказал е да даде кръвна проба за анализ. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление във Велики Преслав. 
 
Дете е със счупен крак след инцидент на пътя

Около 02:05 часа, на 14 ноември полицейски екип, който работил по безопасността на движението на булевард “Славянски“ в Шумен спрял за проверка водач на лек автомобил Опел „Вектра“ с шуменска регистрация. Зад волана на автомобила, във видимо нетрезво състояние бил П.П. на 31 години, от село Костена река. Тестван е с дрегер, който отчел 2,00 промила алкохол в издишания въздух. Водачът е дал кръвна проба за анализ. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен.

Пиян водач се скри от проверка в храст

На 13 ноември, около 16:25 часа за проверка преди село Златар при извършена рутинна проверка било установено, че 65-годишен мъж, който бил зад волана на Фиат „Панда“ с шуменска регистрация управлява без да притежава свидетелство за управление. Шофьорската книжка на Р.Д. била отнета по административен ред. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.