Малкият Георги може да бъде напълно излекуван, резултатите от лечението му все по-добри
Малкият Георги може да бъде напълно излекуван, резултатите от лечението му все по-добри / netinfo

Лечението на малкия Георги от Шумен, който неотдавна беше диагностициран с тумор в мозъка, дава все по-добри резултати, информира директорът на II ОУ "Д-р П. Берон" Павел Павлов. По думите му след десет процедури с химиотерапия е бил направен ядрено-магнитен резонанс, като становището на лекуващия професор е, че "туморът е в регрес" и Георги ще може да бъде напълно излекуван чрез високоспециализирано медикаментозно лечение.

„В момента вървят доста тежки процедури, но Георги ги понася геройски. До него освен родителите му са и неговите съученици, който много го обичат и дори през ваканцията не спират да го окуражават. Благодарим на всички добри хора, които отделиха от залъка си, за да помогнат за лечението на нашето момче", казват още от II ОУ "Д-р П. Берон".

До момента по сметката има около 90 000 лева. Нужни са още 15 000 лева. Директорът разкрива, че след началото на новата учебна година ще бъдат проведени още няколко мероприятия, с които се надяват да бъде събрана и останалата част от необходимата сума.