/ ThinkStock/Getty Images
Баща насилвал две години дъщеря си
95228
Баща насилвал две години дъщеря си
  • Баща насилвал две години дъщеря си
На осем години лишаване от свобода при строг режим е осъден 36-годишен мъж от село в близост до Търговище. Кенан Мустафов бе признат за виновен за извършени блудствени действия с родната си дъщеря, която по това време е била на 10 години, съобщават от Апелативната прокуратура във Варна.

От свои източници Дарик научи, че престъплението е било извършвано от 2014 до средата на 2016 година. Кенан използвал отсъствието на съпругата си, с която имали 13-годишен брак, за да блудства с родната си дъщеря. Изнасилване не било доказано, макар че е било установено частично разкъсване на дествената ципа на детето.

Другото гнусно деяние, което мъжът извършвал през тези години, е, че склонявал дъщеря си, заедно със сина си, който тогава е бил на 5 години, да гледат порноклипове със сношения между лица от различни полове.

Задържаха мъж за блудство с 12-годишно момче

След като бащата блудствал многократно с момичето, то си мислело, че всичко това е нормално. След година време то споменало първо пред леля си какво й прави нейният баща.

От там случаят е започнал да се разплита. Едва когато разказ за деянията на Кенан стигат до кметицата на селото, са информирани и институциите. Първото заседание на съда по това дело е с дата 22 юни 2016 година.

Мъжът, обвинен в блудство с дете, остава в ареста

Първоначално състав на Търговищкия окръжен съд го осъдил на 10 години и 6 месеца лишаване от свобода при строг режим. Апелативният съд във Варна намалил наказанието му на 8 години лишаване от свобода.

Бащата-насилник ще изтърпи ефективна присъда при строг режим в плевенския затвор. От началото на досъдебното производство срещу него той е с мярка за неотклонение „Задържане под стража“, като срокът на първоначалното задържане ще бъде приспаднат от наказанието.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.