/ Дарик Русе
Русенски спектакъл направи промоция на собствено видео
101852
Русенски спектакъл направи промоция на собствено видео
  • Русенски спектакъл направи промоция на собствено видео
Този уикенд в града ни се състоя едно нетипично за Русе събитие - премиера на видео клип към лятното парче „Гладен съм“, официален саундтрак на спектакъла „Три сватби и едно възкресение“ на режисьора Ивайло Ненов.

Русенска опера представя "Кармен"

Песента е в изпълнение на Ваня Георгиева, Юлиян Петров („Скъпи наследници“) и Sergie Avas, а като бек вокалисти се включват София Бобчева („Скъпи наследници“) и Дайана Михайлова. 

Клипът е сниман изцяло в Русе, като са подбрани едни от най-емблематичните и колоритни места в центъра на града. „Гладен съм“ е леко и свежо лятно реге, поднесено с много настроение и чувство за хумор.

Дарик Русе

Събитието предизвика голям интерес, а Networx Jazz, където се състоя промоцията едва побра всички желаещи да изгледат премиерата на клипа. В партито се включиха много артисти, които представиха свои авторски парчета, скечове и импровизации. „Гладен съм“ беше изпълнено за първи път на живо в освежаваща акустична версия. На гостите на промоцията беше представен и атрактивен видео мейкинг към парчето.

Операта представя театрално-танцовия спектакъл „Небивалото кралство“

Уникалността си парчето дължи не само на свежия хумористичен поглед към вечната тема за глада, но и на факта, че е родено в театъра и препраща към сюжета на един спектакъл.

А благодарение на момчетата от Camera Creative, заснели видеото, „Гладен съм“ излиза от рамките на театралната сцена и заживява свой собствен живот.
 

„Гладен съм“ вече е достъпно в Youtube на: https://www.youtube.com/watch?v=KhLzYFrBiBE

Музика: Пламен Мирчев - Мирона, Ваня Георгиева и Sergie Avas
Текст: Ваня Георгиева
Аранжимент: Пламен Мирчев – Мирона
Видео: Венцислав Тодоров и Асен Николов (Camera creative)
Участват: Юлиян Петров, Ваня Георгиева, Sergie Avas, Дайана Михайлова, Александър Узунов, Йовко Кънев, Кадри Хабил, София Бобчева.


Чуйте повече в звуковия файл: