/ Медика кор

61-годишен мъж със 70 % изгаряния е приет за лечение в Университетска многопрофилна болница за активно лечение „МЕДИКА РУСЕ“. Пациентът е бил докаран в Лечебното заведение на 15 август следобед с линейка от Кубрат.

Семейство оцеля след взрив на газова бутилка, борят се за живота им

Бил е приет по спешност, а нараняванията обработени с хирургическа намеса под анестезия. Към момента пациентът е в тежко състояние, шок. Има опасност за живота му. Изгаряния са тежки и са по цялото тяло, уточниха от болницата. 

Мъж е с опасност за живота след пожар, причинен от газова бутилка

Мъжът е пострадал след инцидент с газова бутилка, докато приготвял приготвял зимнина. От екипа на отделението по Пластично-възстановителна хирургия допълниха, че предстои да бъдат извършени допълнителни интервенции. 

Жена пострада при пожар, причинен от газова бутилка

Това е поредният случай за последния месец на пациент приет в УМБАЛ „МЕДИКА РУСЕ“ след инцидент с газова бутилка. Само преди дни в болницата беше докарано семейство от Габрово, пострадало по подобен начин.

Мъж е с опасност за живота след взрив на газова бутилка

Тяхното лечение продължава. От лечебното заведение отново призоваха хората да бъдат особено внимателни, когато боравят с газови горелки или котлони. „Нека уредите да бъдат проверявани периодично според указанията в оторизираните за това места, за да се избегне до минимум подобни тежки инциденти“, казаха още от болницата.