Коледната елха на Русе
Коледната елха на Русе / netinfo

Днес, на сцената пред Общината, по традиция грейнаха светлините на Коледната елха.

На събитието присъстваха кметът на Община Русе Пламен Стоилов, който запали светлините на коледната елха заедно с Дядо Коледа, директорът на дирекция „Култура и образование“ Ирена Петрова, началникът на отдел „Култура“ Ива Чавдарова, както и директорът на ОП „Русе Арт“ Мариан Савов.

Стоилов поздрави талантливите деца и пожела на русенци заедно да продължаваме да се стремим към благоденствието на Русе.

Водеща на приказния спектакъл „Коледни искри“ бе любимката на поколения деца кака Лара, а всички малчугани и техните родители се насладиха на представление с коледни песни и забавления, фокуси със светлини и вълнуващи срещи с ледената кралица Елза, Шехерезада, Ледения човек, Зайчето Бъни, Арлекино и с най-нетърпеливо очаквания от всички послушни деца – Дядо Коледа.

В програмата участие взеха още Вокално студио „Приста“ с ръководител Доротея Бальовска и Мажоретен състав „Екстрийм“ при Общински младежки дом – Русе. Шоуто завърши с пищна заря и постави началото на богата серия от атрактивни събития в Коледно-новогодишния календар на Община Русе.
 

Коледна елха
netinfo