ЕНП си избра общинско ръководство
ЕНП си избра общинско ръководство / netinfo
Общинското ръководство на създадената през февруари Единна Народна Партия бе утвърдено на събрание днес. За председател на партията в Русе бе избрана собственичката на фирмата „Антоан Вил” Антоанета Антонова. Секретар е Зорница Дикова.

В ръководствеото влизат още Борислав Савчев, който ще работи с бизнесструктурите и младежката организация. Маринета Рудницка заедно с Велико Шишков ще имат ангажимент по създаването на доброволческите структури. Място в управата намира и собственикът на ГОЛД Аполо Александър Голдщайн.

Целта на патията до изборите догодина е да събере колкото се може повече хора и да популяризира идеите си така, че тя да стане част от дясното пространство, заяви Елеонора Николова, която е член на националното ръководство. Независимият депутат и бивш кмет на РУсе смята, че не е проблем съществуването на много десни партии, важно е обаче те да са обединени на изборите.

Такова обединение обаче е възможно около добра управленска платформа, смята Николова, която беше категорична, че и на тези избри ще имаме проблем с купуването на гласове.