Дунав 8806 с нов спонсор
Дунав 8806 с нов спонсор / netinfo

Вече може официално да се обяви, че "Дунав 8806" откри нов приятел и спонсор в лицето на "Тива Ком" ООД. Най-голямата русенска спедиторска компания влиза не само финансово в русенския баскетбол, но и също така ще има представител в Управителния съвет на клуба, съобщиха от управата на баскетболния отбор.

Президентът на клуба Красимир Трифонов и Иван Иванов уточниха и финализираха детайлите около договора с клуба, като на мача с Рилецо ще бъде представен пред отбора и публиката на град Русе.

Според "Тива Ком" успешните хора и проекти се привличат  и това е основната причина за бъдещето сътрудничество с "Дунав". Може би за пръв път в новата история на клуба се появява партньор, който се включва не за да спасява, а с цел да даде спокойствие и развитие на клуба. От компанията разкриха, че намират връзка между логистиката и баскетбола на ниво модели, които носят имидж на град Русе.

Надеждите за в бъдеще са свързани с изграждане на още по-добра схема на партниране на качествени компании в града с качествен баскетбол. Новият спонсор отправя и апел към популярните у успешни компании в града - нека заедно изведем женският баскетбол на града на европейско ниво. Няма по-добър начин да увлечем нашите деца към спорт, да направим Русе още по-привлекателно място за живеене.