Бисери от общинската сесия
Бисери от общинската сесия / netinfo
“Лятната градина в Дома на учените не е търговски обект, там може да има изложба на земеделска продукция например”, каза Веселин Заяков от БСП по време на дебата за отдаване под наем на ресторанта и градината в сградата на Дома на учените.

“Вън търговците от храма на науката. Аз съм пил кафе в лятната градина и не ми го е сервирала пчеличка, опрашваща цветята, а сервитьор, който ми взе парите, контрира Евгени Иванов от ДСБ.

“Трудно ми е да си представя Дома на учените с червените фенери като в Амстердам и прииждаща тълпа от академици, предвождани от асистенти не успели да се справят с първокурсничките да се отправят към Дома на учените, каза Николай Михайлов от БСП по повод на това, че преди няколко години полицията разкри публичен дом в сградата на Дома на учените.

“Обикновено обичам да се изказвам по въпроси, които поне малко разбирам. Да...., смей се Евгени, защото ти си в другата категория”, думи на Здравко Цанков към Евгени Иванов по време на дебата за съдбата на Парка на младежта.

“Аз твоите приказки толкова много съм слушал несъществени, сега и ти ще послушаш малко”, контрира Цанков на реплика от залата.

“Малко залитат в предложенията си колегите от ДСБ. Айде да не изпадаме в крайности и да не превръщаме Парка на младежта в манастирски двор, ама то и в манастирите има заведения”, изказване на Здравко Цанков по време на дебата за Парка на младежта.

“Хората за пореден път ни псуват”, каза д-р Бисер Начев по повод на това, че не се чува мнението на протестиращите пред общината русенци за съдбата на заведенията в Парка на младежта. Можем да отложим точката за следващата сесия, то пък слава богу тази е последната”.